РАБОТНИЧКИ

  • Објавен пред 3 месеци
  • FoodBar
  • Активен до 19.05.2019
  • Позиција: Останато
  • Локација: Скопје

Погон за преработка на овошје и зеленчук има потреба од работнички со искуство во работење со храна.

Погонот се наоѓа на ул. Перо Наков во близина на квантакшки пазар.
Заинтересираните да ни пратат CV и телефон за контакт.

КЛИКНИ