Хаусмајстор

 • Објавен пред 3 недели
 • Дон Холдинг
 • Активен до 20.01.2022
 • Позиција: Градежник и мајсторски работи
 • Локација: Скопје

Поради зголемениот обем на работа Дон Холдинг ДООЕЛ - Скопје отвара 20 нови работни места за хаусмајстори:

 • шест работни места со примарна дејност водоинсталатер
 • пет работни места со примарна дејност електричар
 • четири работни места со примарна дејност плочкар
 • пет работни места со примарна дејност молер/ гипсар

Потребни квалификации:

 • работно искуство во соодветната област,
 • способност за тимска работа,
 • возачка дозвола Б категорија

Сите заинтересирани кандидати коиу се пронаоѓаат во некоја од наброените облати можат да не исконтактираат на e-mail: [најави се за да го видиш е-маилот] или на телефонски број 078/291-159

барај огласи за вработување » барај останати огласи »