Сет-Компјутери: Референт за продажба

  • Објавен пред 10 месеци
  • ПРОМО
  • Активен до 15.01.2017
  • Позиција: Продавач/трговец
  • Локација: Скопје

ОПИС

Поради потреба од нов кадар во Скопје, СЕТЕК СЕ ОД ТЕХНИКА објавува оглас за: РЕФЕРЕНТ ЗА ПРОДАЖБА во Скопје.

Ви нудиме вработување и одлични услови за работа, можност за професионална надоградба и напредување.

Ве покануваме да станете дел на нашиот тим.
 

Почетна основна нето плата во износ од 12.000 до 18.000 денари во зависност претходното искуство во сродна дејност.
 

Доколку сте заинтересирани за интересна и динамична работа, а воедно го поседувате потребното образование, квалификации за успешно извршување на работните задачи, испратете ја Вашата кратка биографија со фотографија не постара од 6 месеци на e-mail: najdirabota@setec.mk

Напомена: Нагласете во насловот на пораката „ЗА РЕФЕРЕНТ ЗА ПРОДАЖБА - Скопје“

Само кандидати кои ќе бидат повикани на интервју ќе бидат лично контактирани.

ПОТРЕБНИ КВАЛИФИКАЦИИ:

  • Минимум ССС;
  • Пожелно, но не и неопходно е претходно работно искуство со продажба во некои од овие области: ИТ, ТВ, Aудио и Видео;
  • Познавање на работа со компјутер, Microsoft Office пакетот, Интернет пребарувачи;
  • Познавањето на Англиски јазик ќе се смета за предност.

Е-ПОШТА: najdirabota@setec.mk

КЛИКНИ