Готвач/ка - (Центар)

За компанијата: Each member of the Fitness House team is equally invested in creating a comfortable, warm and modern atmosphere in which to enjoy the food from our menu. The preparation process in the kitchen is carried... повеќе за компанијата »

Fitness House  има потреба од персонал за работа  (реон Центар) за кој е потребен работно искуство од минимум 2 години.

Со таа цел, објавуваме оглас за повеќе отворени работни позиции:

  • Готвач,
  • Помошник готвач,

Секој член од тимот на Fitness House е подеднакво вложен за заеднички да создадеме пријатна и ефективна работна атмосфера. Затоа, во потрага сме по уште вредни и љубезни лица кои ќе бидат дел од новиот тим на нашиот ресторан.

Сите заинтересирани за било која од горенаведените работни позиции може да аплицираат на:

контакт број 071221620 меил [најави се за да го видиш е-маилот]

Сакаш да те препорачаме кај компаниите?

барај огласи за вработување » барај останати огласи »