Хостел во Скопје-Центар има потреба од хигиеничарка

  • Објавен пред 5 месеци
  • Урбан Хостел ДОО
  • Активен до 11.10.2019
  • Позиција: Хигиеничар
  • Локација: Скопје

Хостел во Скопје-Центар има потреба од хигиеничарка.

КЛИКНИ