Магационер

 • Објавен на 3.2018
 • ВИТАСТАРТ ДОО
 • Активен до 28.03.2018
 • Позиција: Останато
 • Локација: Скопје

Бараме работник за во магацин:

 

Магационер

 

Обврски:

 • Одговорен за одржувањето на робата во магацинот;
 • Товар-истовар, одржување на робата во внатрешниот простор;
 • Прием, уредување и испорака на стоки и карго;
 • Собирање и комплетирање на робата и материјали по барање;
 • Да ја чува робата;
 • Одржување на редот, хигиената и безбедното работење во магацинот;
   

Барања:

 • Чесност, ред;
 • Самодисциплина, организација и одговорност кон зададените задачи;
 • Брзина и навременост;
 • Компјутерско познавање;
 • Искуство во складирање - предност;

 

Услови:

 • Договор за вработување со полно работно време;
 • Работно време од понеделник до петок;
 • Воведни стандарди за обука и работа;
 • Правилен третман;
 • Атрактивни услови за работа и надомест.
   

За сите заинтересирани, ве молиме да аплицирате со испраќање на биографија со фотографија, на следниот маил: g.oliver@vitastart.mk

Само одобрените кандидати ќе бидат поканети на интервју.

Документите на сите кандидати ќе бидат третирани со строги услови за доверливост. податоците што ги давате се лични и се обработуваат во согласност со важечкото законодавство на Р.македонија.
 

Адреса на фирмата: ул.32 бр.10, Илинден, Скопје

 

КЛИКНИ