Сервисер на медицинска опрема

За компанијата: Винора Дооел е фирма со 15 годишно постоење на македонскиот пазар специјализирана за продажба и сервис на висококвалитетна медицинска опрема. Фирмата располага со широк асортиман на медицинска апаратура и нуди соодветни решенија во различни области од медицината. повеќе за компанијата »
 • Објавен пред една недела
 • Винора ДООЕЛ Скопје
 • Активен до 06.03.2021
 • Позиција: Занаетчија
 • Локација: Скопје

Реномирана фирма ВИНОРА ДООЕЛ Скопје, со долгогодишно искуство во продажба и сервис на медицинска опрема од познати германски произодители има потреба од 1 (едно) лице за позиција Сервисер на медицинска опрема

На огласот можат да конкурираат кандидати кои сметаат дека ги поседуваат долунаведените лични карактеристики и потребни квалификации

 • Минимум средно електро техничко или ВСС, електро факултет, предност слаба  струја, телекомуникации
 • Пожелно претходно искуство од 3 години во слична или иста област
 • Активно познавање на  Office , Outlook Express и предност е познавање на  AutoCad
 • Активно познавање на технички англиски јазик (пишан и говор)
 • Комуникациски способности со клиенти
 • Континуирано усовршување со обуки во странство (стручни, индивидулни,..)
 • Способност за тимска работа;
 • Самоиницијативност;
 • Динамична работна средина и работа со искусен  тим
 • Поседување на возачка дозвола Б категорија (активен возач)
 • Желба за постојано учење и напредување во работата

Опис на работно место:

 • сервис на медицинска опрема од различни производители
 • Работа на терен (низ цела држава)
 • Одговорен за редовно известување на претпоставеиот за завршените работни задачи, уредно водење на документација
 • Исполнување на предвидените задачи во предвиден рок,

Нудиме:

 • Можност за сигурно и долгогодишно вработување
 • Работен однос со 40 часа неделно со работно време од понеделник до петок од 07:30h до 15:30h
 • Постојана поддршка и помош од целиот тим на Работодавачот во периодот потребен за адаптација;
 • Одлична работна атмосфера;
 • Можност за напредок доколку кандидатот покаже желба, знаење и способност да се носи со своите работни обврски;
 • Можност за учење и стекнување нови вештини;
 • Редовна Плата (износот зависи од образовните квалификации и работното искуство)

Доколку сметате дека Вие сте идеалната личност за оваа работна позиција, испратете ни го вашето CV  на [email protected] со наслов: “за работна позиција Сервисер”.

Само кандидатите кои ќе влезат во најтесниот круг ќе бидат контактирани од страна на претставнци на нашата компанија.