SBTECH DOO Skopje: Електро/Машински Техничар

Електро/Машински Техничар

За компанијата: Монтажа,сервисирање и одржување на безбедносни системи видео и алармни системи,контрола на пристап повеќе за компанијата »
  • Објавен на 9.2022
  • SBTECH DOO Skopje
  • Активен до 04.10.2022
  • Позиција: Електро-машински техничар/Техничар
  • Локација: Скопје

Монтажа, сервисирање и одржување на безбедносни системи - видео надзор, алармни системи, систем на контрола на пристап.

Одговорности и задачи: 

  • Припрема и одржување на опремата за работа,
  • Креирање на работни налози,
  • Работа на терен.


Квалификации:

Сакаш да те препорачаме кај компаниите?

барај огласи за вработување » барај останати огласи »