Асистент за продажба - Skopje City Mall

За компанијата: ПАВ МОТИВИ преку иновативни и сеопфатни услуги, Ви овозможува креирање на успешни работни односи, без оглед дали се работи за постојани или привремени работни позиции. Ние вистински ја разбираме важноста... повеќе за компанијата »

МОТИВИ Вработување за својoт клиент, ексклузивен мулти бренд за детска облека и додатоци, бара

 

АСИСТЕНТ ЗА ПРОДАЖБА, во продажен салон во Skopje City Mall

 

Услови на кандидатите:

 • Комуникативна, доверлива и одговорна личност,
 • Искуство во малопродажба ќе се смета за предност,
 • Развиени вештини на продажба и ориентираност кон купувачите,
 • Изразена иницијатива и проактивен пристап во работата,
 • Познавање работа на компјутер и англиски јазик

Обврски:

 • Одржување највисоко ниво на услуга во секој момент,
 • Градење и негување добри односи со потрошувачите,
 • Одржување на хигиена во продажниот салон

На вработените им нудиме:

 • Работа во смени
 • Усовршување во областите на продажба
 • Мотивирачка и пријателска средина 
 • Почетна oсновна плата 25.000 ден

Сите заинтересирани кандидати своите професионални биографии можат да ги проследат на:  [најави се за да го видиш е-маилот]  со назнака АСИСТЕНТ ЗА ПРОДАЖБА или со порака на Viber: +389 78 479 313

Само селектираните кандидати ќе бидат повикани на разговор. 

Напомена: Со испраќање на пријавата, кандидатот дава согласност компанијата да ги обработува неговите лични податоци во постапката за селекција во склад со законот за заштита на лични податоци.

Вашата професионална биографија ќе биде задржана во нашата база на кандидати за идни соодветни позиции.

Сакаш да те препорачаме кај компаниите?

барај огласи за вработување » барај останати огласи »