Junior Sales Agent

За компанијата: TBM Group е Чешка компанија, пионир со децениско искуство на организирање глобални деловни конференции и самити. Со канцеларии во Прага и Скопје, TBM Group не е само компанија; тоа е инкубатор за таленти. повеќе за компанијата »

Активни огласи од ТБМ Гроуп ДОО:

Junior Sales Agent

Сакаш да те препорачаме кај компаниите?

Внеси нов оглас

барај огласи за вработување » барај останати огласи »