Хигиеничар/ка за ексклузивни деловни простории

Плата 20.000 ден.

 • Објавен пред 2 недели
 • ФЕРО ИНВЕСТ
 • Активен до 21.05.2022
 • Позиција: Хигиеничар
 • Локација: Скопје
 • Телефон: 5512530

ФЕРО ИНВЕСТ има потреба од Хигиеничарка за ексклузивен деловен простор во строг центар на Скопје.

Спроведување на работи за чистење и одржување на хигиена и чистота на деловни и помошни простории.

Плата во висина од 20.000 денари. 

Главни работни задачи

 • Редовно чистење на мебел, заеднички простории, деловни и помошни простории, тоалети, околина
 • Редовно чистење на деловни и помошни простории според дополнителни барања или договорена работа, доделени од претпоставениот
 • Чистење на подни површини
 • Чистење на прозори 
 • Празнење на корпи или други корпи за отпадоци (отпаден материјал)
 • Собирање отпад
 • Располагање со доделени работни предмети (производи за чистење, материјали и сл.) Почитувајќи ги стандардите за употреба.
 • Останати задачи поврзани со хигиената доделени од претпоставениот

Лични особини

 • Почитување на активностите, потребите и можните желби со клиентите (во договор до претпоставениот)
 • Почитување на колегите
 • Одговорност
 • Дискреција
 • Брзина и ефикасност

Сите заинтересирани кандидати може да достават CV на e-mail  [најави се за да го видиш е-маилот]

Контакт од 08 - 16 часот на тел. 071/389-264

Сакаш да те препорачаме кај компаниите?

барај огласи за вработување » барај останати огласи »