Продажен персонал

(преземи го огласот во Word)

Koton Магазаџилик ДООЕЛ Скопје интернационална компанија која успешно работи во Северна Македонија околу 6 години, распишува конкурс за работното место:

Продажен персонал

Место на работа: Скопје-City Mall

Плата 18.900 нето

 

Опис на работата:

 

 • Примање и изложување на робата по правила на компанијата
 • Следење на асортиманот и залихата
 • Водење на пропратна документација
 • Работа на каса
 • Услужување на купувачи, во склад со стандардите на компанијата

 

Ви нудиме:

 

 • Можност за напредок и профисионално усовршување
 • Позитивна работна атмосфера
 • Месечни бонуси во однос на остварени таргети

 

 

 • :

 

 • Минимум ССС степен стручна подготовка
 • Пожелно претходно работно искуство на исто или слично работно место
 • Познавање на работа со компијутер
 • Одговорност и организираност во работата
 • Комуникативност, љубезност и тимска работа.

 

 

 

 

Рокот за пријавување е 15 дена од денот на објавување.

Mail: MANAGERM1182@koton.com.tr

 

Ке бидат контактирани само кандидатите кои ќе влезат во потесен избор.

Напомена: Со испраќање на пријавата, кандидатот дава согласност компанијата да ги обработува неговите лични податоци во постапката за селекција во склад со законот за заштита на лични податоци.

КЛИКНИ