Правен асистент

 • Објавен пред една недела
 • Неуромедика
 • Активен до 02.03.2021
 • Позиција: Правник
 • Локација: Скопје

НЕУРОМЕДИКА, болница во Р. Македонија која успешно работи веќе 29 години, објавува оглас за следната работна позиција:
 

ПРАВЕН АСИСТЕНТ

Потребни квалификации:

 • Високо образование(Правен факултет)
 • Познавање на англиски јазик
 • Претходно работно искуство на иста позиција
 • Работа со компјутери


Профил на личност:

 • Организираност и одговорност
 • Одлични комуникациски вештини
 • Професионален и љубезен однос кон клиентите
 • Способност за индивидуална и тимска работа
 • Лојалност, самоиницијативност, темелност, енергичност
 • Способност за работа под притисок и со кратки рокови

Ние Ви нудиме одлични услови за работа и пријатна работна атмосфера.

Сите заинтересирани кандидати кои ги исполнуваат горенаведените услови да испратат CV преку полето за аплицирање.