FacebookN/A likes
TwitterN/A followers
InstagramN/A followers

оглас за вработување

  • Објавен пред 11 месеци
  • Ветеринарен Центар
  • Активен до 17.04.2018
  • Позиција: Хигиеничар
  • Локација: Скопје

ДВУ Ветеринарен Центар  Скопје, има потреба од Хигиеничарки 

за одржување на деловните простории во Скопје.

 

Се молат сите заинтересирани кандидати да не контактираат на тел. бр.02/3178-611 или на моб 070/234-323

или да ја испратат својата биографија на veterinaren-centar@t.mk

Избраните кандидати ќе бидат во редовен работен однос.

КЛИКНИ