Магационер со повремена дистрибуција

  • Објавен пред 6 дена
  • ДВОРНИК доо
  • Активен до 28.02.2021
  • Позиција: Останато
  • Локација: Скопје

ДВОРНИК е македонска компанија која постои 30 години, со постојан напредок во работењето.

Искористете ја можноста да станете дел од успешниот тим на  ДВОРНИК и аплицирајте за позицијата:

             Магационер  со повремена дистрибуција

Кандидатот треба да ги исполнува слените услови:

- минимум ССС

- предходно искуство за работа во магацин ќе се смета за предност

- возачка Б категорија (активен возач)

Работата се состои од прием, припрема  и исорака на роба, со водење на рачна документација околу истото.

Ние нудиме:
•Работно време: понеделник-петок 8-16ч.
•Работа во една смена
•Редовни годишни одмори
•Редовна исплата на К 15
•Редовна плата и придонеси
•Одлична работна атмосфера и пријатен колекгиум

Доколку сметате дека ги исполнувате условите и сакате да бидете дел од тимот на ДВОРНИК, аплицирајте со Ваша биографија, мотивациско писмо и фотографија на меил: [email protected]

Сите кандати кои ќе влезат во потесен круг ќе бидат контактирани.

Огласот трае до 28.02.20210 година.

Напомена: Со самото аплицирање, кандидатот се согласува неговите лични податоци наведени во биографијата и мотивациското писмо да бидат чувани во базата на податоци на ДВОРНИК во рок од 1 година од денот на истек на рокот за аплицирање. Кандидатот има право во секое време да ја повлече дадената согласност за чување и обработка на неговите лични податоци согласно Законт за зашита на личните податоци.