Главен магационер

 • Објавен пред 2 недели
 • ДТУ МАГРОНИ ДОО Скопје
 • Активен до 18.06.2021
 • Позиција: Општ работник/магационер
 • Локација: Скопје

МАГРОНИ ДОО - Скопје е една од водечките македонски компании за производство и дистрибуција на природна минерална и природна изворска вода, освежителни безалкохолни и алкохолни пијалаци.

Нашиот успешен тим има потреба од извршител за позицијата:

Главен магационер во магационот во Скопје

Кандидатот ќе биде одговорен за:

 • Прием и издавање на готов производ во магацин за готов производ
 • Управување со процесот на складирање и менаџирање на останатите вработени во смена во магацинот
 • Логистичка поддршка на секторите за продажба и дистрибуција

Барања за позицијата:

 • Средно образование
 • Задолжително искуство на иста или слична работна позиција
 • Задолжително искуство со работа на компјутер (Microsoft Office и Internet)
 • Возачка дозвола од Б категорија
 • Одговорност, лојалност, комуникативност и способност за работа во тим

Доколку ги исполнувате горенаведените услови и верувате дека сте вистинската личност за наведената работна позиција, испратете ја Вашата биографија на [email protected] најдоцна до 18.06.2021.

Избраните кандидати ќе бидат контактирани за понатамошно интервју.