3D Artist

  • Објавен пред 5 месеци
  • Synapse
  • Активен до 12.10.2019
  • Позиција: Програмер/информатичар/дизајнер
  • Локација: Скопје

(преземи го огласот во Word)

­­

GizmoArts (http://gizmoarts.com) , 3Д дивизија на Synapse ( http://synapse.com.mk ) има потреба од
 

3D Artist
 

за вработување на полно работно време:
 

Кандидатот е потребно да има:
- Добро познавање на 3dsMax
- Добро познавање на vRay
- Добро познавање на Photoshop
- Добро познавање на Англиски јазик
- Префинето чувство за естетика
- Искрена желба за напредок и усовршување во областа на 3Д продукцијата

 

Како предности се земаат познавања од:
- Fusion
- Adobe After Effects 
- Adobe Premiere

 

Опис на работните задачи:
- 3Д моделирање
- Продукција на фотореалистични слики и анимации
- Продукција на најразлични кратки анимации и секвенци за веб медиуми
- Монтажа и постпродукција

Локација: Скопје

Сите заинтересирани кандидати потребно е да испратат CV на: contact@gizmoarts.com или на jobs@synapse.com.mk


Со Почит,
--
Филип Арсов
GizmoArts
www.gizmoarts.com

 

КЛИКНИ