Продавачка на накит во продажните места на Crystal Bella

  • Објавен пред 8 месеци
  • Crystal Bella
  • Активен до 18.05.2018
  • Позиција: Останато
  • Локација: Скопје

Се бара комуникативна личност за работа во продажните места на Crystal Bella во Капитол Мол, ГТЦ, Веро Џамбо и Зебра Центар Капиштец.
Вашето CV со слика испратете го на nakit_crystalbella@outlook.com или преку веб страната за аплицирање.
За повеќе информации околу работата и платата, ќе бидете дополнително контактирани од наша страна.

КЛИКНИ