Дипломиран Фармацевт

 • Објавен пред 6 месеци
 • LG West Balkan doo Skopje
 • Активен до 25.01.2020
 • Позиција: Продавач/трговец
 • Локација: Скопје

Потребни квалификации

 •  Диплома за завршен факултет
 •  Лиценца за работа
 •  Возачка дозвола Б категорија
 •  Познавање на MS Office
 •  Познавање на Англиски јазик

Опис на работни задачи

 • Регистрација на медицински производи
 • Следење на системот за фармаковигиланца
 • Редовно следење на законска регулатива
 • Комуникација со странски компании за добивање на маркет авторизации
 • Продажба на медицински производи, следење на наплата, комуникација и посета на клиенти

Потребни вештини и способности:

 • Одлични комуникациски способности
 • Одлични презентациски способности
 • Организираност и одговорност кон доверените работни задачи
 • Флексибилност и способност за тимско работење
 • Спремност да се носи со предизвици и кратки работни рокови

Нудиме компетитивен пакет на услови, примања и професионален напредок

КЛИКНИ