Асистент на продажба за компјутерски мрежи

  • Без работно искуство

  • Дипломиран електро инженер

  • Насока телекомуникации / информатика

  • Познавање на компјутерски мрежи , сервери

  • Познавање на Cisco ќе се смета за предност

  • Одлично познавање на Англиски јазик

  • Возачка дозвола

Сите заинтересирани кандидати нека ги достават своите CVа на следната е-маил адреса: hr.mk@comtrade.com

КЛИКНИ