ОПЕРАТОРИ ВО ПРОИЗВОДСТВО: ФАРБАРИ, МОНТЕРИ, CNC ОПЕРАТОРИ

 • Објавен на 9.2022
 • Wabtec MZT
 • Активен до 06.10.2022
 • Позиција: Електро-машински техничар/Техничар
 • Локација: Скопје
 • Телефон: 02/2581-392
 • Веб: www.wabtec.com

ОПЕРАТОРИ ВО ПРОИЗВОДСТВО:

ФАРБАРИ, МОНТЕРИ, CNC ОПЕРАТОРИ

Поради проширување и надградување на нашиот тим, потребни ни се оператори во производство кои би работеле на некој од следните процеси:

 1. Машинска обработка на делови со помош на CNC машини – предност имаат кандидатите со познавање на технички цртежи и искуство со CNC машина.
 2. Монтажа и испитување на делови и склопови – предност имаат кандидатите со искуство со работа на монтирање делови со помош на рачни или автоматизирани алатки за стегање и навртување.
 3. Бојадисување на метални делови – не е потребно искуство.

За секој вработен е овозможена менторска обука при почетокот со работа. Од кандидатите се очекува навременост, точност и желба за работа. Работата се одвива во две или три смени, зависно од одделот.  

Нудиме:

 • Компетитивни редовни месечни примања во зависност од знаењата и искуството
 • Месечен паричен надоместок за исхрана
 • Платени сите задолжителни додатоци и надоместоци според закон
 • Oбуки, бонус програми и можност за личен професионален развој
 • Работно искуство во динамична интернационална бизнис средина
 • Пријатна и безбедна работна средина

Вашето CV испратете го на следната е-маил адреса: [најави се за да го видиш е-маилот]

Контакт телефон за повеќе информации: 02/2581-362

 

*Само кандидатите кои ќе влезат во потесен избор ќе бидат контактирани за интервју. 

**Со поднесување на Вашата апликација за вработување (CV), потврдувате дека сте согласни Вашите лични податоци да бидат чувани во база и обработувани за намена за сегашно или идно вработување од страна на ВАБТЕК МЗТ АД Скопје или од трето лице ангажирано за таа цел согласно Закон. Доколку не сте согласни, Ве молиме тоа да го наведете во апликацијата.

Сакаш да те препорачаме кај компаниите?

барај огласи за вработување » барај останати огласи »