Магационер

Активни огласи од Дони фруитс Дооел:

Магационер

Дони Фруитс Дооел објавува оглас за позиција Магационер

Потребни квалификации:

  • Минимум ССС образование
  • Претходно работно искуство  на иста позиција ке се смета за предност

Работни задачи:

  • Редење и складирање на робата според одредени процедури, зададен распоред  и интерни упатства
  • Подготовка на роба за достава и утовар
  • Одржување на магацински простор
  • Максимално внимание и грижа за робата во магацинот 
  • Почитување на упатствата за безбедност при работа

Испратете го вашето CV преку копчето АПЛИЦИРАЈ или јавете се на

тел. 070/303-577 и 02/2 550-530

email: [најави се за да го видиш е-маилот][најави се за да го видиш е-маилот]

 

Сакаш да те препорачаме кај компаниите?

барај огласи за вработување » барај останати огласи »