Возач со Ц категорија

  • Објавен пред 8 месеци
  • МЕДИТЕРАН НП
  • Активен до 26.03.2017
  • Позиција: Возач/управувач
  • Локација: Скопје

МЕДИТЕРАН НП компанија од областа на Транспорт и Шпедиција има потреба од 1 лицe, возач коиjпоседува Ц категорија за извршување на внатрешен транспорт.

 

КЛИКНИ