Елетктротехничар-електричар

 • Објавен пред 11 месеци
 • Спорт Лаиф Трејд
 • Активен до 21.07.2017
 • Позиција: Електро/машински техничар
 • Локација: Скопје

Спорт Лаиф Трејд има потреба од електротехничар за работа во Скопје.

Потребни квалификации:

 • Завршено средно образование од областа
 • Со или без работно искуство
 • Возачка дозвола Б категорија

Личен профил :

 • Флексибилност
 • Тимска работа
 • Самоиницијативност и посветеност на работа
КЛИКНИ