Садопер/ка - хигиеничар/ка

  • Објавен пред 9 месеци
  • Хотел Амбасадор
  • Активен до 17.05.2018
  • Позиција: Хигиеничар
  • Локација: Скопје

Хотел Амбасадор*** кој се наоѓа во центар на Скопје има потреба од садопер/ка како и хигиеничар/ка за во кујна со или без работно искуство. 

Потенцијалните кандидати може да се пријават на e-mail: info@hotelambasador-sk.com.mk или на тел. 072 267 566

КЛИКНИ