Гипсар

Активни огласи од ДМТШ Дени Интернационал:

ВОЗАЧИ

ДС Сервис во н.Илинден, има потреба од вработување на Гипсар.

Услови кои треба кандидатите да ги исполнуваат се:

ССС,
Работно искуство.

Износот на месечна плата 35.000 денари.

Сите заинтересирани кандидати своите податоци да ги испратат на ljubica.aleksovska@dsservice.mk

КЛИКНИ