Продажен Асистент - Аеродром

За компанијата: Sport Vision е лидер во спортската малопродажба на Балканот. Основан е 1996. година како компанија чии основни трговски активности се: трговија, малопродажба и продажба на големо во областите на спортските... повеќе за компанијата »

Активни огласи од Спорт Висион Дооел Скопје:

Продажен Асистент - Струга

Потребни квалификации и знаења:

 • Образование: ССС / ВСС
 • Работно искуство: пожелно работно искуство на иста или слична позиција
 • Познавање на англиски јазик – А1 ниво
 • Работа со компјутери: познавање на MS office пакет

Главни обврски и одговорности на позицијата Потребни квалификации и знаења:

 • Продажба и услуга на купувачи 
 • Прием и изложување на роба
 • Истакнување на цени, картички за попусти
 • Организација и средување на магацин
 • Одржување на хигиена во малопродажен објект 
 • Примена на стандардите и процедурите за работа дефинирани од рабтодавачот
 • Грижа за имиџот на фирмата

Личен профил:

 • Комуникативност
 • Преговарчки вештини
 • Доверливот
 • Лојалност
 • Способност за работа под притисок 
 • Мотивација за работа во тим.

Работното место е во Sport Vision – Аеродром.

Кандидатите кои имаат интерес за позицијата и се препознаваат во бараниот профил, ги покануваме да аплицираат. Апликацијата, со Вашето CV и Мотивационо Писмо, испратете ја на маил до  [најави се за да го видиш е-маилот]  со назнака „Продажен асистент - Аеродром”.

Само апликациите кои ќе влезат во потесен круг, ќе бидат контактирани.

Сакаш да те препорачаме кај компаниите?

барај огласи за вработување » барај останати огласи »