Продавач/ка

  • Објавен пред 2 недели
  • New Design Furniture
  • Активен до 07.04.2020
  • Позиција: Продавач/трговец
  • Локација: Скопје

Компанијата за мебел „Нју Дизајн Фурничр„ во Скопје.

Има потреба од продавач/ка - презентер/ка со добри комуникативни способности и добро познавање на Македонскиот јазик.

Работно време од 13:00 до 20:00.
Вклучено е осигурување + превоз.

Инфо: 02 2 452 436 , 070-963-070
Биг Бокс Мебел Центар 
Киро Глигоров 13, 1000, Скопје

КЛИКНИ