Асистент во продажба

За компанијата: Fashion Group повеќе од 15 години важи за најголема малопродажна модна групација во земјава, а во нејзиното портфолио ќе најдете некои од најголемите светски реномирани брендови како Hugo Boss, Diesel,... повеќе за компанијата »
  • Објавен пред една недела
  • Fashion Group
  • Активен до 05.08.2021
  • Позиција: Продавач/трговец
  • Локација: Скопје

Активни огласи од Fashion Group:

Бренд Менаџер