ФАМАЦЕВТСКИ ТЕХНИЧАР И ДИПЛОМИРАН ФАРМАЦЕВТ КУМАНОВО

  • Објавен пред еден месец
  • ПЗУ Новалек
  • Активен до 19.08.2020
  • Позиција: Фармацевт/фармацевтски техничар
  • Локација: Куманово

Аптека Новалек од Куманово бара фамацевтски техничар и дипломиран фармацевт со или без работно искуство за работа на неопределено време.

Одлични услови и работно време.

Плата по договор.

Инф на телефон: 070 211-382 ,031 422-111 или на лице место. 

КЛИКНИ