Вамаско: Шофер со Ц-Категорија

Шофер со Ц-Категорија

Активни огласи од Вамаско:

Административен работник

Компанија чија основна дејност е дистрибуција на стакло (индустриско- прозорско) во градот и Републиката и производство и монтажа на ПВЦ столарија ,има потреба од шофер со Ц-Категорија за дистрибуција на стакло.

  • Работно време од 8-16 часот, од понеделник до петок.

Информации на тел. 070-398-661    3097-110

Испратете го вашето CV преку копчето АПЛИЦИРАЈ.

Сакаш да те препорачаме кај компаниите?

барај огласи за вработување » барај останати огласи »