ПРОДАВАЧКА

  • Објавен пред 9 месеци
  • ДИАС Фруит
  • Активен до 13.10.2017
  • Позиција: Продавач/трговец
  • Локација: Гевгелија

Се бара продавач\ка за работа во пилара.

Работа во две смени:

1) 08:00-15:30

2)15:30-22:00

Осигурена на полно работно време.

Основна плата: 12000-15000 денари

Телефонски број: 071/384-061

КЛИКНИ