Агенти за продажба на терен

 • Објавен пред 3 месеци
 • Mellon Solutions
 • Активен до 26.04.2019
 • Позиција: Продавач/трговец
 • Локација: Цела Македонија

Mellon Group е водечка грчка мултинационална групација која нуди специјализирани решенија и услуги со цел да ги задоволи барањата на финансиските институции и другите организации чиј бизнис е насочен кон големи групи на клиенти. Mellon Group е со седиште во Атина, Грција и моментално брои преку 6.000 вработени во 12 земји.

 

Мелон Солушнс Дооел, како дел од Mellon Group, продолжува со успешната соработка со Македонски Телеком АД Скопје и со цел зголемување на продажниот тим има потреба од:

 

Агенти за продажба на терен

[реф. бр. 2019-006Direct Sales]

 

За следните градови / региони:

 • Скопје
 • Струмица
 • Кавадарци
 • Куманово
 • Радовиш
 • Крива Паланка

 

Профил на работната позиција:

 • Реализација на посети кај постоечки и потенцијални клиенти на Македонски Телеком АД Скопје со цел директна продажба на производи и услуги од портфолиото на Македонски Телеком АД Скопје или извршување на сервисни и промотивни активности;
 • Работа на терен во градовите / регионите наведени погоре;
 • Грижа за клиентите и следење на реализацијата на договорите;
 • Обезбедување високо квалитетна услуга преку следење на специфични процедури за работа.

 

Профил на кандидатот:

 • Завршено средно образование;
 • Одлични комуникациски вештини и развиени продажни вештини и моќ на убедување;
 • Претходно искуство во продажба/ директна продажба/ телемаркетинг или грижа за корисници ќе се смета за предност;
 • Основно познавање на MS Office;

 

Услови:

 • Скратено работно време 20 часа неделно;
 • Право на бонус согласно постигнати резултати.

 

Изборот ќе се изврши согласно условите и роковите предвидени во Законот за работни односи. Мелон Солушнс Дооел го задржува правото да не избере ниту еден кандидат.

Заинтересираните кандидати треба да ја испратат својата биографија на следната e-mail адреса: jobs.mk@mellоngroup.com најдоцна 5 дена од објавувањето на огласот.

 

Согласно Законот за заштита на лични податоци, по истекот на рокот за избор на кандидатот сите пристигнати биографии ќе бидат уништени.

КЛИКНИ