Стоматолог

  • Објавен пред 9 месеци
  • Галантус
  • Активен до 26.02.2017
  • Позиција: Останато
  • Локација: Скопје

Стоматолошката ординација Галантус има потреба од доктор стоматолог со положен стручен испит и работно искуство од минимум 1 (една) година. Доколку сакате да работите во исклучително пријатна атмосфера, и воедно ќе имате големи можности за напредување не ја пропуштајте оваа извонредна можност. Ве молиме аплицирајте на маил адресата jobs@galantus.mk и придружете се на тимот на Стоматолошката ординација Галантус.

 

КЛИКНИ