МАГАЦИОНЕР - ВОЗАЧ

 • Објавен пред 4 месеци
 • СЕПТИМА
 • Активен до 15.07.2019
 • Позиција: Возач/управувач
 • Локација: Скопје

Друштво за увоз - извоз и трговија на големо

Ул.Христо Татарчев 13 бр.9 – Скопје

 

Со цел понатамошно обезбедување на континуиран и долгорочен пораст и развој на компанијата, распишуваме конкурс за следната работна позиција:

 

МАГАЦИОНЕР - ВОЗАЧ

 

Услови:

 • IV степен стручна подготовка
 • Работно искуство 2 години во веледрогерија
 • Познавање работа на компјутер (Microsfot office)
 • Возачка дозвола Б категорија

 

Од вас очекуваме:

 • комуникативни, аналитички, иницијативни
 • одговорни во исполнување на зададените цели и работни задачи
 • подготовени за надоградување и усовршување
 • подготвени за тимска работа

 

Доколку ги исполнувате наведените критериуми и сте заинтересирани за работа во динамично опкружување, Ви нудиме одлични услови за работа, обука како и можност за искажување на своите професионални способности.

Ве молиме Вашето CV да го доставите најдоцна до 15.07.2019 на e-mail: office@septima.com.mk

 

Ќе бидат контактирани само кандидатите кои ќе влезат во потесниот круг на избор

КЛИКНИ