ВРАБОТУВАМЕ АГЕНТИ ВО ТЕЛЕФОНСКО СТУДИО

  • Објавен пред 9 месеци
  • Младинска Книга Скопје
  • Активен до 16.03.2018
  • Позиција: Продавач/трговец
  • Локација: Цела Македонија

Активни огласи од Младинска Книга Скопје:

Агенти за телефонска и директна продажба-реон РМ

Реномирана меѓународна компанија од областа на издаваштвото на енциклопедии објавува оглас за 15 (петнаесет) извршители за следното работно место:

 

Агенти за телефонска продажба - Реон Македонија
 

Старосната граница како и работниот статус воопшто не се важни. Кандидатите треба да имаат само интерес за работа, а фирмата обезбедува обука и оспособување на кандидатите за работа. 

Посебни квалификации не се потребни освен желба за работа, позитивна енергија и добро расположение на кандидатите.

 

Вештини и способности:

  • Одлични комуникациски способности,
  • Преговарачки вештини,
  • Ориентираност кон клиенти,
  • Динамични, иницијативни и насочени кон резултати.​ 

 

​Доколку ги исполнувате горенаведените услови и квалификации, ве молиме испратете го Вашето CV на следната е-маил адреса: hristina.blazevska@mkskopje.com  или јавете се на тел. 02/3072544 или на 076298277 или повелете директно во нашите простории на ул. Љубљанска 5, наспроти Сити Мол. 

Ве молиме во предметот на пораката задолжително наведете за која работна позиција аплицирате.

КЛИКНИ