Sach Pizza - Сега во City Mall - Персонал

За компанијата: ПАВ МОТИВИ работи во партнерство со своите клиенти и комбинација на доверливи високо квалификувани кандидати со кои преку специјални извори се обидуваме да испорачаме одлични работни односи, без оглед... повеќе за компанијата »
 • Објавен пред една недела
 • ПАВ Мотиви
 • Активен до 23.06.2021
 • Позиција: Останато
 • Локација: Скопје

ПАВ Мотиви за својот клиент, Sach Pizza - ресторан лоциран во Сити Мол, бара:

Помошник во кујна – 1 извршител ( плата 20,000 ден.)

Касиери – 3 извршители ( плата 20,000ден.)

Пица мајстор – 1 извршител ( плата 24,000-26,000 ден.)

Потребни квалификации:

 • Минимум ССС
 • Подготвеност за работа во тим и во две смени
 • Претходно работно искуство се смета за предност

Личен профил:

 • Организираност и одговорност,
 • Самоиницијативност и енергичност,
 • Способност за тимска работа,
 • Способност за работа под притисок и на кратки рокови.
 • Смисол за одржување на ред и хигиена,

Како да се аплицира:

Заинтересираните кандидати треба да ги достават своите апликации на [email protected] 

Краен рок за аплицирање е 23.06.2021 година.