FacebookN/A likes
TwitterN/A followers
InstagramN/A followers

Магацински работник

  • Објавен пред 5 дена
  • ГИС ДООЕЛ
  • Активен до 18.03.2019
  • Позиција: Останато
  • Локација: Скопје

ГИС ДООЕЛ - фирма која се занимава со трговија на црна металургија,челични производи има потреба од работник за утовар и истовар на стока во магацин и товарни возила.
Познавање на управување со вилушкар ќе се смета за предност.

Почетна плата 21.000 ден.

Заинтересираните можат да се јават на 02 309 66 75 или да испратат своја биографија на contact@gis.com.mk

КЛИКНИ