курир за достава на територија на Куманово

  • Објавен пред 3 месеци
  • БрзаПратка
  • Активен до 14.06.2019
  • Позиција: Возач/управувач
  • Локација: Куманово

Компанија која се занимава со достава на пратки има потреба од доставувач-курир на територијата на град Куманово и околината.Основна плата 15000 ден.плус процент, осигуран на полно работно време. Сите заинтересирани да пуштат CV на kurir.kumanovo@yahoo.com

 со назнака за курир Куманово.Сите апликации без назнака нема да се земаат во предвид.

-поседување на возачка дозвола Б категорија

-завршено средно образование

-добро познавање на градот Куманово и околината 

КЛИКНИ