Software Developer

Ван Хоол Македонија ДООЕЛ Илинден, белгиски реномиран производител на автобуси, лоциран во Технолошко Индустриската Развојна Зона – Скопје 2, во Бунарџик/Илинден, контакт телефонски број (02) 551-2851, има потреба од вработувањe на

ПРОГРАМЕР ЗА РАЗВОЈ НА АПЛИКАЦИИ (Software Developer)

Работни задачи

  • Одржување и доработка на постоечки апликации;
  • Развој на нови апликации;

Потребни вештини, знаења и искуство

  • Искуство во напредно програмирање со најновите верзии на .net/java/javscript/php;
  • Искуство со web програмирање;
  • Искуство во развој (програмирање) на апликации за мобилни уреди;
  • Способност за разбирање и имплементирање на логиката на деловните процеси;
  • Искуството со Unisys BIS (Business Information System, порано попознат како Mapper), ќе се смета за предност;

Доколку сте заинтересирани аплицирајте на www.vanhool.mk во делот на отворени работни места.

Само селектираните кандидати ќе бидат повикани на разговор. 

Со Вашето доставување на CV се согласувате истото да биде задржано во нашата база на кандидати во времетраење од 12 месеци. 

Краен рок за доставување на апликациите: 20/10/2017

Исклучиво апликациите доставени преку www.vanhool.mk ќе бидат земени во предвид.

КЛИКНИ