СОБАР/КА - ХИГИЕНИЧАРКА ВО ХОТЕЛ ЛЕОНАРДО

  • Објавен пред 7 месеци
  • Венекс д.о.о
  • Активен до 11.12.2019
  • Позиција: Хигиеничар
  • Локација: Скопје

Отворена работна позиција за хигиеничар/ка - собар/ка во хотел Леонардо со работно време 08.00-16.00, пет дена во неделата.

За повеќе информации обратете се на 071/205-595 или на 3177-517.

Кандидатите со претходно работно искуство како собари/ки ќе имаат предност. 

КЛИКНИ