Продавач/ка

  • Објавен пред 2 недели
  • Iva-Prom
  • Активен до 03.02.2023
  • Позиција: Персонал во продавница/Касиер
  • Локација: Скопје

Ива-Пром вработува: 

ПРОДАВАЧ/КА

 

Се бара:

  • Продавач/ка за во колонијал во Радишани.
  • Работа само прва смена. 07:00-15:00
  • Недела и државни празници неработни.

 

Број за контакт 070707924

Сакаш да те препорачаме кај компаниите?

барај огласи за вработување » барај останати огласи »