Адвокат

Плата 65.000 ден.

(преземи го огласот во Word)

Адвокатското Друштво ЧАКМАКОВА АДВОКАТИ Скопје има потреба од Адвокат  со минимум 7 години работно искуство од областа на граѓанските судски постапки и деловното право, со активно познавање на англиски јазик и возачка дозвола.

  • Работниот однос се заснова на  определено време од 9 месеци, со можност за продолжување на работниот однос на непределено време и можност за професионално усовршување и унапредување.
  • Обезбедено колективно осигурување.  
  • Понудена плата 65.000,00 денари. 

Заинтересираните кандидати својата пријавa и CV  може да ги достават на адреса: 8-ма Ударна Бригада  бр.43/3 Скопје или на  е-маил: [најави се за да го видиш е-маилот]    

Сакаш да те препорачаме кај компаниите?

Внеси нов оглас

барај огласи за вработување » барај останати огласи »