продажба

  • Објавен пред 4 месеци
  • b2 solution
  • Активен до 27.08.2019
  • Позиција: Продавач/трговец
  • Локација: Скопје

Б2 Солутион компанија која се бави со уредување на канцелариски простори.  http://b2.com.mk/about/

За својот продажен департмент има потреба од млада амбициозна личност, која сака да напредува и усвојува нови светски знаења . Платите во компанијата го надминуваат Македонскиот просек и наш интерес е да вработените стигнат до високи примања кои зависат од ангажманот и резултатие кои се постигнуваат во текот на работата. Во проджба платите имаат фиксен и варијабилен дел.

Компанијата нуди најсовремени светски знаења специјализирани за продавачи, во вид на тренинзи и менторство 24/7. исксутвото на кандидатие не е од пресудно значење. Важно е  да се динамични луѓе кои сакаат комуникација и да се во постојано движење и да секојдневно усвојуваат нови знаења. Неопходно е да бидат амбициозни, желба за зарботка, да покажат лидерски способности.

Како компанија сме ориентирани кон луѓе со работни,менатални и морални квалитети, формалното образование е важно но не мора да биде пресудно. 

доколку сакате да се стекнете со врвни светски знаења од сверата на продажбата:

- како се закажуваат состаноци

- како се отвараат состаноците

- како да стекнете преговарачки вештини

- како се затвараат продажби на големи проекти

- како се водат стратешки клиенти

Б2 Солутион е вистинскот место за Вас!

CV-ата од заинтересираните кандидати ги очекуваме  на office@b2.com.mk

 

КЛИКНИ