Продавач/ка

  • Објавен пред 6 дена
  • Мегамобил
  • Активен до 27.10.2021
  • Позиција: Продавач/трговец
  • Локација: Скопје

Работна позиција: Продавач во East Gate.

  • Имаме потреба од 3 лица за продажба на галантерија за мобилни телефони и компјутерска галантерија.
  • Почетна плата 22.000 ден плус бонуси.
  • Кандидатите треба да бидат комуникативни, услужливи и вредни.
  • Вашите CV-а задолжително да ги испраќате со слика.
  • Предност имаат лица кои имале претходно работно искуство.