Дистрибутери - лице за возен парк

За компанијата: Основната дејност на компанијата е одгледување, складирање и преработка на жито, производство на мелнички, пекарски и слаткарски производи. повеќе за компанијата »

Друштво за производство и промет на големо и мало ДИМЕ ДОО увоз-извоз Скопје  има потреба од :

1.ДИСТРИБУТЕРИ за леб и бели печива со Б или Ц дозвола, со или без равотно искуство

2.ЛИЦЕ ЗА ВОЗЕН ПАРК

Кандидатите може да бидат со или без работно искуство.Сите заинтересирани кандидати потребно е да испратат своја Кратка Биографија со НАЗНАКА за која работна позиција аплицираат на емаил адреса: [најави се за да го видиш е-маилот]

Податоците за кандидатите се чуват во базата на кандидати до завршување на процесот на селекција, со целосно почитување на одредбите од Законот за заштита на лични податоци.

Сакаш да те препорачаме кај компаниите?

барај огласи за вработување » барај останати огласи »