ВОЗАЧ - МАГАЦИОНЕР

 • Објавен пред 11 месеци
 • СЕПТИМА
 • Активен до 14.01.2018
 • Позиција: Останато
 • Локација: Скопје

СЕПТИМА ДООЕЛ
Друштво за увоз - извоз и трговија на големо

Ул.Христо Татарчев 13 бр.9 – Скопје

 

Со цел понатамошно обезбедување на континуиран и долгорочен пораст и развој на компанијата, распишуваме конкурс за следната работна позиција:

ВОЗАЧ - МАГАЦИОНЕР

Услови:

 • IV степен стручна подготовка
 • Работно искуство 2 години во веледрогерија
 • Познавање работа на компјутер (Microsfot office)
 • Возачка дозвола Б категорија

Од вас очекуваме:

 • комуникативни, аналитички, иницијативни
 • одговорни во исполнување на зададените цели и работни задачи
 • подготовени за надоградување и усовршување
 • подготвени за тимска работа

Доколку ги исполнувате наведените критериуми и сте заинтересирани за работа во динамично опкружување, Ви нудиме одлични услови за работа, обука како и можност за искажување на своите професионални способности.

Ве молиме Вашето CV да го доставите најдоцна до 21.01.2018 на e-mail:office@septima.com.mk

Ќе бидат контактирани само кандидатите кои ќе влезат во потесниот круг на избор.

КЛИКНИ