Возач со Ц категорија

  • Објавен пред 11 месеци
  • МЕДИТЕРАН НП
  • Активен до 17.11.2017
  • Позиција: Возач/управувач
  • Локација: Скопје

МЕДИТЕРАН НП  има потреба од лице кое поседува Ц категорија внатрешен транспорт.

КЛИКНИ