Воспитувач, Психолог, Одделенски наставник

(преземи го огласот како слика)

Едукативен центар има потреба од одделенски наставник,психолог и воспитувач. Потребно е кандидатите да имаат завршено педагошки или филозофски факултет,да поседуваат комуникациски вештини и одличен пристап со деца. Познавање на англиски јазик ,работно искуство и возачка б дозвола се предност. Сите заинтересирани кои ги исполнуваат условите може да го испратат CV на маил [најави се за да го видиш е-маилот]

Сакаш да те препорачаме кај компаниите?

барај огласи за вработување » барај останати огласи »