Сметководител

За компанијата: Сметководствено Биро повеќе за компанијата »
 • Објавен пред 2 недели
 • Бајрами Гроуп
 • Активен до 20.06.2024
 • Позиција: Економист/Сметководител/Ревизор
 • Локација: Скопје

Позицијата Вклучува:

 • Книжење на целокупна влезно/излезна сметководствена документација
 • Книжење на денарски и девизни банкарски изводи
 • Даночно усогласување согласно позитивните законски регулативи
 • Подготовка и поднесување на даночни пријави до Управата за јавни приходи (ДДВ пријави, Даночен биланс)
 • Анализа и следење на бруто биланси
 • Активно учество во подготовка на годишна сметка

Потребни квалификации и вештини:

 • Уверение за сметководител/овластен сметководител со минимум искуство од 3 год искуство како Овластен сметководител
 • Искуство од минимум 3 години како Овластен сметководител
 • Работно искуство во финансиска институција не е задолжително но ќе се смета за предност
 • Одлични комуникациски и организациски вештини
 • Способност за запазување на детали и рокови

Услови од компанијата:

 • Атрактивна плата
 • Можност за дополнителна обука и тренинг

Сакаш да те препорачаме кај компаниите?

барај огласи за вработување » барај останати огласи »